IN EERBEEK EN BRUMMEN

Locaties

Rondje Cultuur wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende horecagelegenheden en locaties in Brummen en Eerbeek.

Onderstaande locaties hebben hun medewerking aan de eerste editie van Rondje Cultuur toegezegd.

Landgoed Kasteel Engelenburg (Brummen)

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentiefaciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen. Een fantastische locatie om het cultuuraanbod in de gemeente Brummen-Eerbeek een podium te geven.

Naar de website

Restaurant Grand Café de Korenmolen (Eerbeek)

Nog zo’n parel, midden in de natuur, tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei in ligt Restaurant Grand Café de Korenmolen. Een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. Een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door de mooie omgeving en een prima locatie om te genieten van het cultuuraanbod tijdens Rondje Cultuur.

naar de website

Concordia (Brummen)

In maart 2022 zal Concordia haar heropening beleven. De verbouwing is afgerond en er zal straks ruimte zijn voor circa 50 gasten in het Grand Café. Daarnaast zal er een zaal komen, die gehalveerd is ten aanzien van de voormalige zaal. Het moet weer gaan bruisen in Concordia, en zeker op 11 september.

naar de website

Proeflokaal & Gastrobar
’t Kromhout (Brummen)

Centraal gelegen in het centrum van Brummen, aan het Marktplein, opende ’t Kromhout in juni 2020 opnieuw zijn deuren. Het pand kent een rijke historie. Een gelegenheid die daarnaast ook bruiste van activiteit. Hopelijk zal dat op 11 september tijdens Rondje Cultuur ook het geval zijn.

naar de website

Stuyv Inn Food & Drinks (Eerbeek)

Stuyv Inn Food & Drinks is de plek in Eerbeek waar je elkaar en nieuwe mensen kunt ontmoeten, waar het niet uitmaakt of het gesprek serieus is, of om gezellig bij te praten. Een plek waar dit kan onder het genot van heerlijk eten of waar je doorzakt tot diep in de nacht. Een plek waar jij je thuis voelt! Begin 2021 hebben zij de deuren geopend. Stuyv jij tijdens Rondje Cultuur ook bij hen Inn?!

naar de website